Web hosting

Hrvatski cloud web hosting

_

Web hosting je usluga fizičkog smještaja web stranica na internet serveru, koja obuhvaća i popratne usluge vezane uz domene, e-mail poštu, web aplikacije i dr. To je preduvjet da bi vaša web stranica ili web shop uopće bili prisutni na internetu.
U našoj ponudi možete pronaći cloud hosting pakete i VPS servere smještene na našim Supermicro dedicated serverima najnovije generacije, u Zagrebu.
Hosting nudimo kao zasebnu uslugu ili unutar spektra web usluga u našoj ponudi.
Imate mogućnost zakupiti hrvatski cloud web hosting po super povoljnim cijenama i uz 24/7 tehničku podršku.
Ne jamčimo samo uptime od 99,5%, već jamčimo da ćete biti zadovoljni pružanim uslugama. Također kao jamstvo nudimo povrat novca u roku od 30 dana, u slučaju da ipak niste zadovoljni iz nekog razloga.

Vrhunski web hosting

_

Spadamo među nekoliko pružatelja web hosting usluga u Hrvatskoj koji imaju vlastite dedicated servere u zemlji, koristeći najnoviju tehnologiju hardvera i softvera i nudeći vlastitu tehničku podršku 24/7.
Usluga je fully managed, odn. mi vodimo kompletnu brigu o vašem hostingu, bilo da se radi o hosting paketu, VPS serveru ili dedicated serveru.

Naše usluge

Cloud web hosting

Cloud VPS serveri

Registracija domene

Tehničke karakteristike servera

_

Naši Supermicro dedicated serveri u datacentru Zagreb imaju slijedeće karakteristike:

Procesor: Intel® Xeon® Processor E5-2630 v2 (6x cores, 12x threads @ 2.6 GHz) x 2 (dual socket)
Memorija: 128 GB RAM
Diskovi: 2 x 1 TB SSD RAID-1
Linux CentOS 7.2 x64
Proxmox 6 sustav za upravljanje
IaaS (Infrastructure as a Service) pre-instaliran KVM
10 Gbps uplink

Na svaki dedicated server instalira se nekoliko cloud VPS servera na KVM virtualnoj tehnologiji.
Svaki cloud hosting paket instaliran na cloud VPS serverima pomno je kreiran i optimiziran, a koristi se cPanel kontrolni panel te CloudLinux sustav za kontrolu i optimizaciju korisničkih resursa. Koristimo Softaculous sustav za automatsku instalaciju softvera, kao i sve druge najmodernije dodatke.

Izdvojeni backup: 3 TB Multi-Layer backup prostor (1 izdvojena lokacija u Hrvatskoj i 2 lokacije u EU).
Podaci za svaki VPS na dedicated serveru se jednom tjedno repliciraju na 3 izdvojene lokacije i dostupni su zadnjih 7 dana, a također je dostupan i napredni dnevni i višednevni backup (do 30 dana unazad), za svaki hosting račun na razini kompletne kopije hosting računa.