Izrada web shopova

Web shop

_

Web shop (web trgovina) je online sustav za prodaju Vaših proizvoda i usluga preko interneta.
Funkcionira na način virtualne trgovine i dostupan je 24/7 u realnom vremenu. Povezivanjem s Vašom realnom ponudom u mogućnosti ste ponudi svoje proizvode i usluge svim korisnicima interneta, u bilo koje vrijeme i neovisno o njihovoj fizičkoj lokaciji. Korisnici vaše proizvode i usluge mogu pregledavati, informirati se o njima te u slučaju interesa mogu vam poslati dodatni upit oko proizvoda i usluga ili izvršiti narudžbu na način da proizvod ili uslugu stave u košaricu, ispune svoje podatke i dovrše narudžbu.

Web shop aplikacija

_

Nudimo vam izradu web shopova primarno koristeći WordPress i Woocommerce sustav online trgovine. To je jedan od najpopularnijih sustava u svijetu, moderan je, brz i konstantno se nadograđuje nudeći najnovije ideje i mogućnosti za današnju online kupovinu.

Izrađujemo unikatni web dizajn i web stranice na temelju WordPress CMS sustava, a na njega instaliramo WooCommerce rješenje također prilagođeno dizajnu kojeg smo izradili za vas.

Ukoliko želite otvoriti i voditi svoju internet prodaju to možete učiniti na jednostavan način koristeći našu gotovu Web shop aplikaciju. U web shop aplikaciju integrirana je i CMS aplikacija koja omogućuje kreiranje sadržaja: od stavki izbornika do artikala. Web shop aplikaciju možemo pod određenim uvjetima integrirati i u Vaše postojeće web stranice. Aplikacija se može u slučaju potrebe prilagoditi svim specifičnim zahtjevima.

Zašto izabrati nas

Potpuna kontrola kroz CMS administracijsko sučelje

Artikli po grupama i podgrupama (neograničeno grananje)

Artikli na akciji / novo u ponudi / istaknuti proizvodi

Mogućnost unosa količina i brisanja iz košarice

Automatsko slanje ponuda e-mailom

Mogućnost implementacije online servisa za autorizaciju kreditnih kartica (online plaćanje karticama, PayPal)