Izrada web shopova

Izrada web shopova koji prodaju

_

Web shop (web trgovina) je online sustav za prodaju vaših proizvoda i usluga preko interneta.
Funkcionira na način virtualne trgovine odn. internetskog prodajnog mjesta i dostupan je 24/7 u realnom vremenu. Povezivanjem s vašom realnom ponudom u mogućnosti ste ponuditi svoje proizvode i usluge svim korisnicima interneta, u bilo koje vrijeme i neovisno o njihovoj fizičkoj lokaciji. Korisnici vaše proizvode i usluge mogu pregledavati, informirati se o njima te u slučaju interesa mogu vam poslati dodatni upit oko proizvoda i usluga ili izvršiti narudžbu na način da proizvod ili uslugu stave u virtualnu košaricu, ispune svoje podatke i dovrše narudžbu koja dolazi direktno vama na e-mail adresu.
Potom vi po zaprimanju uplate vršite i samu prodaju te dostavu proizvoda ili usluga.
Web shop može biti i prodajni dodatak vašem redovnom, fizičkom poslovanju, ali može postati i vrlo značajan pa i primarni kanal prodaje, ovisno o djelatnostima koje obavljate.
U mogućnosti smo izradili kompletne web shopove sa dizajnerske, programske, pravne i marketinške strane.

Web shop aplikacija

_

Nudimo vam izradu web shopova primarno koristeći WordPress i WooCommerce sustav online trgovine. To je jedan od najpopularnijih sustava u svijetu, moderan je, brz, jednostavan za korištenje i upravljanje, a i konstantno se nadograđuje nudeći najnovije ideje i mogućnosti za današnju online kupovinu. Trenutno ima preko 35% tržišnog udjela u svijetu uz konstantan rast.
Izrađujemo unikatni web dizajn i web rješenja na temelju WordPress CMS sustava kao sustava za upravljanje sadržajem, a na njega instaliramo WooCommerce shop rješenje također prilagođeno dizajnu kojeg smo izradili za vas.
Ukoliko želite otvoriti i voditi svoju internet prodaju to možete učiniti na jednostavan način koristeći WooCommerce shop aplikaciju. U web shop aplikaciju integrirana je i CMS aplikacija koja omogućuje kreiranje sadržaja: od grupa i podgrupa proizvoda do samih artikala sa nazivom, opisom, cijenom, fotografijama i dr. sadržajem. Web shop aplikaciju WooCommerce možemo integrirati i u vašu postojeću web stranicu ukoliko je temeljena na WordPress sustavu. Aplikacija se može u slučaju potrebe prilagoditi svim specifičnim zahtjevima, kao što su višejezičnost, multivalutni sustav, povezivanje s ERP sustavima (npr. Luceed, 4DWAND i sl.), veleprodaja, maloprodaja, kuponi s popustima, multi-level prodaja i dr.

Zašto izabrati nas

Potpuna kontrola kroz CMS administracijsko sučelje

Artikli po grupama i podgrupama (neograničeno grananje)

Artikli na akciji / novo u ponudi / istaknuti proizvodi / kuponi

Mogućnost unosa količina i brisanja iz košarice

Automatsko slanje ponuda e-mailom kupcu i vama

Mogućnost implementacije online servisa za autorizaciju kreditnih kartica (online plaćanje karticama, PayPal)