Web hosting

Hrvatski cloud web hosting

_

Web hosting je usluga fizičkog smještaja web stranica na internet serveru, koja obuhvaća i popratne usluge vezane uz domene, e-mail poštu, web aplikacije i dr. To je preduvjet da bi vaša web stranica ili web shop uopće bili prisutni na internetu.
U našoj ponudi možete pronaći cloud hosting pakete i VPS servere smještene na našim Supermicro dedicated serverima najnovije generacije, u Zagrebu.
Hosting nudimo kao zasebnu uslugu ili unutar spektra web usluga u našoj ponudi.
Imate mogućnost zakupiti hrvatski cloud web hosting po super povoljnim cijenama i uz 24/7 tehničku podršku.
Ne jamčimo samo uptime od 99,5%, već jamčimo da ćete biti zadovoljni pružanim uslugama. Također kao jamstvo nudimo povrat novca u roku od 30 dana, u slučaju da ipak niste zadovoljni iz nekog razloga.

Vrhunski web hosting

_

Spadamo među nekoliko pružatelja web hosting usluga u Hrvatskoj koji imaju vlastite dedicated servere u zemlji, koristeći najnoviju tehnologiju hardvera i softvera i nudeći vlastitu tehničku podršku 24/7.
Usluga je fully managed, odn. mi vodimo kompletnu brigu o vašem hostingu, bilo da se radi o hosting paketu, VPS serveru ili dedicated serveru.

Naše usluge

Cloud web hosting

Cloud VPS serveri

Registracija domene

Tehničke karakteristike servera

_

Naši Supermicro dedicated serveri u datacentru Zagreb imaju slijedeće karakteristike:

Procesor: Intel® Xeon® Processor E3-1230 v6 (8 MB Cache, 8x Core, 3.50 GHz)
Memorija: 64 GB RAM DDR4
Diskovi: 4 x 480 GB SSD RAID-10
Linux CentOS 7.2 x64
Proxmox 5.2 sustav za upravljanje
IaaS (Infrastructure as a Service) pre-instaliran KVM
1 Gbps uplink, 500/500 Mbps internet link

Na svaki dedicated server instalira se nekoliko cloud VPS servera na KVM virtualnoj tehnologiji.
Svaki cloud hosting paket instaliran na cloud VPS serverima pomno je kreiran i optimiziran, a koristi se cPanel kontrolni panel te CloudLinux sustav za kontrolu i optimizaciju korisničkih resursa. Koristimo Softaculous sustav za automatsku instalaciju softvera, kao i sve druge najmodernije dodatke.

Izdvojeni backup: 3 TB Multi-Layer backup prostor (1 izdvojena lokacija u Hrvatskoj i 2 lokacije u EU).
Podaci za svaki VPS na dedicated serveru se jednom tjedno repliciraju na 3 izdvojene lokacije i dostupni su zadnjih 7 dana, a također je dostupan i napredni dnevni i višednevni backup za svaki hosting račun na razini kompletne kopije hosting računa.