Web hosting

Hrvatski web hosting s NVMe ubrzanjem

_

Web hosting je usluga fizičkog smještaja web stranica na internet serveru, koja obuhvaća i popratne usluge vezane uz domene, e-mail poštu, web aplikacije i dr. To je preduvjet da bi vaša web stranica ili web shop uopće bili prisutni na internetu.
U našoj ponudi možete pronaći WordPress hosting pakete i VPS servere smještene na našim dedicated serverima najnovije generacije u Zagrebu, a po narudžbi i u Njemačkoj. Hosting nudimo kao zasebnu uslugu ili unutar spektra web usluga u našoj ponudi. Imate mogućnost zakupiti hrvatski web hosting s NVMe ubrzanjem po super povoljnim cijenama i uz 24/7 tehničku podršku koju pružaju iskusni WordPress stručnjaci i hosting administratori. Ne jamčimo samo dostupnost usluge 99,9% vremena, već jamčimo da ćete biti zadovoljni pružanim uslugama ili nudimo povrat novca u roku 30 dana.

Vrhunski hrvatski web hosting na dedicated serverima

_

Spadamo među nekoliko pružatelja web hosting usluga u Hrvatskoj koji imaju vlastite dedicated servere u zemlji i u inozemstvu, koristeći najnoviju tehnologiju hardvera i softvera i nudeći vlastitu tehničku podršku 24/7. Izaberite planski kreirani WordPress hosting na serverima u Hrvatskoj ili Njemačkoj ili pak zakupite pomno kreirani VPS server.

Web hosting usluge

WordPress web hosting

Registracija domena

Tehničke karakteristike dedicated servera

_

Naši Supermicro dedicated serveri u datacentru Zagreb / datacentru Njemačka imaju slijedeće karakteristike:

Procesori:
AMD EPYC 7302P 16-Core Processor / AMD EPYC 7282 16-Core Processor / AMD Ryzen 9 3900 12-Core Processor
Memorija: 128 GB RAM DDR4
Pohrana: 2 x 2 TB NVMe RAID-1
CloudLinux 8.4 bare metal (bez virtualizacije)
10 Gbps uplink
Baze: MySQL 8

Dedicated serveri su bare metal, nema virtualizacije tj. operativni sustav je instaliran direktno na mašinu, čime se dobiju i puni hardverski resursi.
Svaki WordPress hosting paket instaliran na dedicated serveru pomno je kreiran i optimiziran, a koristi se cPanel kontrolni panel, NVMe super brzi diskovi za ubrzanje učitavanja i rada webova te CloudLinux sustav za kontrolu i optimizaciju korisničkih resursa. Koristimo Softaculous sustav za automatsku instalaciju web aplikacija jednim klikom, cPGuard sustav protiv malicioznog koda i dr. napredne tehnologije.
Izdvojeni backup: 2 TB Multi-Layer backup prostor (1 izdvojena lokacija u Hrvatskoj i 1 lokacija u Njemačkoj), a koristimo posebne sustave za backup preslika cijelih servera.
Podaci za svaki cPanel korisnički račun na dedicated serveru se automatski 2x tjedno repliciraju na 2 izdvojene lokacije (full account backup i backup baza).
Po želji korisnika provodimo redovni i periodički backup web stranica i web shopova na razini weba.