Web hosting

Hrvatski cloud web hosting

_

Web hosting je usluga fizičkog smještaja web stranica na internet serveru, koja obuhvaća i popratne usluge vezane uz domene, e-mail poštu, web aplikacije i dr. To je preduvjet da bi vaša web stranica ili web shop uopće bili prisutni na internetu.
U našoj ponudi možete pronaći cloud hosting pakete i VPS servere smještene na našim Supermicro dedicated serverima najnovije generacije, u Zagrebu.
Hosting nudimo kao zasebnu uslugu ili unutar spektra web usluga u našoj ponudi.
Imate mogućnost zakupiti hrvatski cloud web hosting po super povoljnim cijenama i uz 24/7 tehničku podršku.
Ne jamčimo samo uptime od 99,5%, već jamčimo da ćete biti zadovoljni pružanim uslugama. Također kao jamstvo nudimo povrat novca u roku od 30 dana, u slučaju da ipak niste zadovoljni iz nekog razloga.

Vrhunski web hosting

_

Spadamo među nekoliko pružatelja web hosting usluga u Hrvatskoj koji imaju vlastite dedicated servere u zemlji, koristeći najnoviju tehnologiju hardvera i softvera i nudeći vlastitu tehničku podršku 24/7.
Usluga je fully managed, odn. mi vodimo kompletnu brigu o vašem hostingu, bilo da se radi o hosting paketu, VPS serveru ili dedicated serveru.

Web hosting usluge

Cloud web hosting

Registracija domena

Tehničke karakteristike servera

_

Naši Supermicro dedicated serveri u datacentru Zagreb imaju slijedeće karakteristike:

Procesor: Intel® Xeon® Processor E5-2630 v2 (6x cores, 12x threads @ 2.6 GHz) x 2 (dual socket)
Memorija: 128 GB RAM
Diskovi: 2 x 1 TB SSD RAID-1
Linux CentOS 7.2 x64
Proxmox 6 sustav za upravljanje
IaaS (Infrastructure as a Service) pre-instaliran KVM
10 Gbps uplink

Na svaki dedicated server instalira se nekoliko VPS servera na KVM virtualnoj tehnologiji.
Svaki cloud hosting paket instaliran na VPS serveru pomno je kreiran i optimiziran, a koristi se cPanel kontrolni panel te CloudLinux sustav za kontrolu i optimizaciju korisničkih resursa. Koristimo Softaculous sustav za automatsku instalaciju web aplikacija, cPGuard sustav protiv malicioznog koda i dr.
Izdvojeni backup: 3 TB Multi-Layer backup prostor (1 izdvojena lokacija u Hrvatskoj i 2 lokacije u EU).
Podaci za svaki VPS na dedicated serveru se jednom tjedno repliciraju na 3 izdvojene lokacije i dostupni su zadnjih 7 dana, a također je dostupan i napredni dnevni i višednevni backup (do 30 dana unazad) za svaki hosting račun na razini kompletne kopije hosting računa.
Po želji korisnika provodimo redovni i periodički backup web stranica i web shopova.