Web hosting

Hrvatski web hosting s NVMe ubrzanjem (najjači hosting serveri u Hrvatskoj)

_

Web hosting je usluga zakupa prostora za web stranice ili web shopove na internetskom serveru, koja obuhvaća i popratne usluge vezane uz domene, e-mail, web aplikacije i dr. To je preduvjet da bi vaša web stranica ili web shop uopće bili prisutni na internetu.
U našoj ponudi možete pronaći WordPress hosting pakete i VPS servere smještene na našim dedicated serverima najnovije generacije u Zagrebu, a po narudžbi i u Njemačkoj. Hosting nudimo kao zasebnu uslugu ili unutar spektra web usluga u našoj ponudi. Imate mogućnost zakupiti hrvatski web hosting s NVMe ubrzanjem po super povoljnim cijenama i uz 24/7 tehničku podršku koju pružaju iskusni WordPress stručnjaci i hosting administratori. Ne jamčimo samo dostupnost usluge 99,9% vremena, već jamčimo da ćete biti zadovoljni pružanim uslugama ili nudimo povrat novca u roku 30 dana.

Vrhunski hrvatski web hosting na dedicated serverima

_

Spadamo među nekoliko pružatelja web hosting usluga u Hrvatskoj koji imaju vlastite dedicated servere u zemlji i u inozemstvu, koristeći najnoviju tehnologiju hardvera i softvera te nudeći vlastitu tehničku podršku 24/7. Naši dedicated serveri su bare metal, odn. ne koristimo virtualizaciju čime dobijete vrhunske rezultate i brzinu! Izaberite planski kreirani WordPress hosting na serverima u Hrvatskoj ili Njemačkoj ili pak zakupite pomno kreirani VPS server. Mi nismo samo pružatelj hosting usluga već smo tvrtka koja se dugi niz godina bavi izradom web stranica i shopova u WordPress/WooCommerce sustavu, što vam jamči da smo naše web hosting pakete točno prilagodili potrebama WordPressa!

Web hosting usluge

WordPress web hosting

Registracija domena

Tehničke karakteristike dedicated servera

_

Naši Supermicro dedicated serveri u datacentru Zagreb / datacentru Njemačka imaju slijedeće karakteristike:

Procesori:
AMD Ryzen 9 7950X 16-Core / AMD Ryzen 9 5950X 16-Core
Memorija: 128 GB RAM DDR5 ECC
Pohrana: 2 x 4 TB NVMe RAID-1
Operativni sustav: CloudLinux 8 OS
10 Gbps uplink
Baze: MySQL 8

Dedicated serveri su bare metal, nema virtualizacije tj. operativni sustav je instaliran direktno na serversku mašinu, čime se dobiju i puni hardverski resursi.
Svaki WordPress hosting paket instaliran na dedicated serveru pomno je kreiran i optimiziran, a koristi se cPanel kontrolni panel, NVMe super brzi diskovi za ubrzanje učitavanja i rada webova te CloudLinux sustav za kontrolu i optimizaciju korisničkih resursa. Koristimo Softaculous sustav za automatsku instalaciju web aplikacija jednim klikom, Imunify360 sustav protiv malicioznog koda i dr. napredne tehnologije.
Backup: podaci za svaki cPanel korisnički račun na dedicated serveru se automatski 3x tjedno repliciraju na cloud lokacije (full account backup), a postoji i dnevni inkrementalni cloud backup s pohranom svih podataka do 14 dana unazad JetBackup.
Po želji korisnika provodimo redovni i periodički backup web stranica i web shopova na razini weba.