Web hosting

Hrvatski web hosting s LiteSpeed ubrzanjem

_

Web hosting je usluga fizičkog smještaja web stranica na internet serveru, koja obuhvaća i popratne usluge vezane uz domene, e-mail poštu, web aplikacije i dr. To je preduvjet da bi vaša web stranica ili web shop uopće bili prisutni na internetu.
U našoj ponudi možete pronaći WordPress hosting pakete i VPS servere smještene na našim dedicated serverima najnovije generacije u Zagrebu. Hosting nudimo kao zasebnu uslugu ili unutar spektra web usluga u našoj ponudi. Imate mogućnost zakupiti hrvatski web hosting s LiteSpeed ubrzanjem po super povoljnim cijenama i uz 24/7 tehničku podršku. Ne jamčimo samo dostupnost usluge 99,9% vremena, već jamčimo da ćete biti zadovoljni pružanim uslugama ili nudimo povrat novca u roku 30 dana.

Vrhunski web hosting na serverima u Hrvatskoj

_

Spadamo među nekoliko pružatelja web hosting usluga u Hrvatskoj koji imaju vlastite dedicated servere u zemlji, koristeći najnoviju tehnologiju hardvera i softvera i nudeći vlastitu tehničku podršku 24/7. Izaberite planski kreirani WordPress hosting na serverima u Hrvatskoj ili zakupite pomno kreirani VPS server.

Web hosting usluge

WordPress web hosting

Registracija domena

Tehničke karakteristike dedicated servera

_

Naši Supermicro dedicated serveri u datacentru Zagreb imaju slijedeće karakteristike:

Procesor: AMD EPYC™ 7351P (16x cores, 32x threads @ do 2.9 GHz, 64 MB L3 cache)
Memorija: 256 GB RAM DDR4
Diskovi: 2 x 2 TB SSD RAID-1
Linux CentOS 7.2 x64
Proxmox 6 sustav za upravljanje
IaaS (Infrastructure as a Service) pre-instaliran KVM
10 Gbps uplink

Na svaki dedicated server instalira se nekoliko VPS servera na KVM virtualnoj tehnologiji. Za VPS servere nudimo širok izbor operativnih sustava.
Svaki WordPress hosting paket instaliran na VPS serveru pomno je kreiran i optimiziran, a koristi se cPanel kontrolni panel, LiteSpeed ubrzanje učitavanja i rada webova te CloudLinux sustav za kontrolu i optimizaciju korisničkih resursa. Koristimo Softaculous sustav za automatsku instalaciju web aplikacija jednim klikom, cPGuard sustav protiv malicioznog koda i dr. napredne tehnologije.
Izdvojeni backup: 3 TB Multi-Layer backup prostor (1 izdvojena lokacija u Hrvatskoj i 2 lokacije u EU).
Podaci za svaki VPS na dedicated serveru se jednom tjedno repliciraju na 3 izdvojene lokacije i dostupni su zadnjih 7 dana, a također je dostupan i napredni dnevni te višednevni backup (do 15 dana unazad) za svaki hosting račun.
Po želji korisnika provodimo redovni i periodički backup web stranica i web shopova.