Blog


Obavijest o redovnom radu ureda

_

Poštovani klijenti i poslovni partneri, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo se vratili urednom radnom ritmu i u našem uredu Taraščice 19 u Koprivnici. Zbog općepoznate zdravstvene situacije u zemlji odlučili smo se od 23.03. raditi od kuće.
Svim djelatnicima bila je omogućena oprema iz ureda pa je tako dio djelatnika uzeo dio opreme na korištenje od kuće, a neki kompletnu opremu. Rad od kuće ima svoje prednosti i mane kako za djelatnike tako i za tvrtku globalno. Što smo najviše voljeli? Najviše smo voljeli da ne moramo putovati na posao, s obzirom da 2/3 nas putuje i to cca 30-ak km po jednom smjeru u prosjeku. Također smo radili u istom radnom vremenu kao i inače. Što nismo voljeli? Najveći problem nam je bio prilično sporiji internet u odnosu na naš super brzi optički internet u uredu. Komunicirali smo ponajviše putem Skype-a i e-maila, a čak smo morali koristiti i dodatni službeni broj mobitela umjesto našeg telefona u uredu. Ništa ne može zamijeniti osobnu komunikaciju, kao ni naše zajedničko ispijanje kavica na uredskoj terasi koja nas je veselo dočekala u novom proljetnom ruhu.
Bilo kako bilo, sad je i ta priča iza nas, vama želimo da se i vi uspješno vratite u vaš redovni poslovni ritam kao i na staze poslovnog uspjeha!

Comments are disabled.