Team building tvrtke kT dizajn


Naš tim je od 17.05.2018. na team buildingu.

Team building je zamišljen kao zajedničko putovanje i druženje zaposlenika tvrtke kT dizajn.

Početna točka nam je grad Trogir gdje prvi dan provodimo u obilasku turističkih znamenitosti grada i koristimo slobodno vrijeme za uživanje u lijepom vremenu.
Smješteni smo na luksuznoj jedrilici Bogey I, u vlasništvu tvrtke Sporteros d.o.o. koja se bavi pružanjem all in one usluga luksuznog jedrenja.

Jedrilica Bogey I sagrađena je u limitiranoj seriji, dužine je 20 m i ima 4 kabine sa ukupno 9 ležajeva te dodatnim pomoćnim ležajevima, a svaka kabina ima vlastitu kupaonicu sa tušom i wc-om te prostranim ležajem. Osim kabina Bogey I ima centralni prostor – dnevni boravak sa blagovaonicom i prostorom za kapetana sa uredom, kao i potpuno opremljenu kuhinju. Na osunčanoj palubi koja pruža dovoljno mjesta i za desetak osoba nalazi se također prostrani prostor za sjedenje sa klupama i stolom.

Prvog dana obučeni smo od strane posade jedrilice o osnovama jedrenja na teorijskoj bazi te mislimo da možemo pokušati i sami provesti osnovne manevre u jedriličarstvu.

Idućeg dana uspješno počinjemo primjenjivati naučene teorijske postulate te se otisnuti na prvo putovanje – do otoka.
Uspješno primjenjujemo naučeno i aktivno slijedećih dana sudjelujemo u svim poslovima na jedrilici.

Na našem petodnevnom odmoru uživamo u suncu, šumu valova, neopisivoj tišini, vedrom nebu i prekrasnoj prirodi.
Iako je more bilo još relativno hladno (oko 19 °C) uspjeli smo se i kupati.

Noćili smo u skrivenim uvalama i posjetili otoke Biševo, Šolta i kao krunu dojedrili turu od 4 sata do predivnog otoka Visa i samog grada Vis, koji nam se posebno svidio.

Team building je prošao kako smo i očekivali u opuštanju i odmoru našeg tima, sa željom za organiziranjem narednog team buildinga u skoro vrijeme!

Comments are disabled.